Apple-geurtje: omdat ik het waard ben

tags:
Userpica

Een groep kunstenaars heeft een luchtje laten ontwikkelen dat ruikt naar een verse MacBook Pro.

Sommige reaguurders hadden natuurlijk al zo'n vermoeden: bij Bright zijn we helemaal gek van alle producten van Apple. Ze hoeven op het hoofdkantoor van Apple maar een scheet te laten of wij kleuren de cover van Bright bruin. Voor ons is er geen god dan Steve Jobs en Tim Cook is zijn profeet. Elke Bright-medewerker moet minimaal één keer in zijn leven naar Infinite Loop om daar tegen de klok in zeven keer rond het Apple-HQ te lopen. Vijfmaal daags bidden we richting Cupertino en tijdens de redactielunch voeren we satanische rituelen uit waarbij Android-toestellen worden misbruikt.

De vreugde op de redactieloft in Diemen-Zuid was dan ook groot toen ons het nieuws bereikte dat er een luchtje is gemaakt dat ruikt naar nieuwe Apple-producten. Terwijl Ingeborg nog even tegenstribbelde dat ze liever iets heeft dat ruikt naar vers geschoren koeien (lolwut?), was de rest van de redactie al druk bezig om uit te zoeken waar we het nieuwe geurtje in gezinsverpakkingen konden bestellen.

Een tegenvaller: de bedenkers van de Apple-geur – drie kunstenaars uit Melbourne die het luchtje lieten ontwikkelen in een speciaal laboratorium in Frankrijk – gebruiken de lucht alleen op hun tentoonstelling in Melbourne. Daar maakt het geurtje onderdeel uit van de expositie 'De facto standard'. "De Apple-uitpakgeur is speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt en is niet verkrijgbaar voor persoonlijk gebruik", zo schrijft een medewerker van het Franse lab Air Aroma. Lekker dan.

Je kunt natuurlijk overwegen om even op en neer te vliegen naar Melbourne om de tentoonstelling te bezoeken, maar voor hetzelfde geld heb je natuurlijk ook een verse MacBook Pro.


Diatopia, 3 jaren geleden
afbeelding van Diatopia

Bedrijfs uitje Bright crew naar Malborne inplannen ?

GRRRRR, 3 jaren geleden
afbeelding van GRRRRR

Malborne? Wauw, blijkbaar kan je niet lezen én niet schrijven.

Ingeborg van Lieshout, 3 jaren geleden
afbeelding van Ingeborg van Lieshout

ik vermoed dat daar een expo over eppel is.

Ingeborg van Lieshout, 3 jaren geleden
afbeelding van Ingeborg van Lieshout

pardon: Eppel, met hoofdletter.

GRRRRR, 3 jaren geleden
afbeelding van GRRRRR

Als het geen Chinees kinderzweet is, zou ik wel heel erg teleurgesteld zijn.

Bert, 3 jaren geleden
afbeelding van Bert

LOL, of iets braver, gewoon geurend naar een bak zoute noedels.

Diatopia, 3 jaren geleden
afbeelding van Diatopia

Sorry bedrijfs autje naar Muilborne.
Heb mn Epple spellingchecker nu goed staan.

Diatopia, 3 jaren geleden
afbeelding van Diatopia

Geur van een verontreinigde Cloud volgens Greenpeace

Roelez, 3 jaren geleden
afbeelding van Roelez

Dat je gefascineer bent door design oke. Maar bright jullie zijn net zo aan het likken aan de appel als dat gordon ervoor uit komt dat ie homo is. Jullie zijn van die mensen die zelf niks kunne verzinnen en alles na maken en die een apple en een android telefoon krijgen maar de android niet uit proberen. En kom op zit er nu een dumpert gebruiker al fappend dit bericht te typen. Show some guts bright maar laat ze likken en lik niet andermans appels..

Roelez, 3 jaren geleden
afbeelding van Roelez

Oja en het is satanistische niet satanische ook al was die best grappuggg


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 5 Bright Bunch leden en 150 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl