Contact


Wie, wat, waar en welk telefoonnummer of e-mailadres.

Contact

Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style. Naar de gamechangers en de eye openers. Bright is sinds april 2015 onderdeel van het nieuwe RTL Z.

Bright bestaat uit de dagelijkse nieuwssite Bright.nl inclusief de populaire videoserie Uitpakparty. Het nieuws van Bright.nl is ook beschikbaar als app: we hebben er een voor iOS, Android, Windows Phone en Windows 8. Bright bereikt maandelijks online via site en apps ruim een kwart miljoen Nederlanders.

Bright Day is een dag vol vernieuwing. Uniek in Nederland kunnen bezoekers er hands-on met de nieuwste technologie, innovatie en consumentenelectronica. De vijfde editie is op 21 november 2015 op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. Bright Night is ons kleinere event waar we het land mee intrekken.

In april 2014 is Bright Ideas gelanceerd, het nieuwe tweewekelijkse webmagazine van Bright met verdieping over vernieuwing. Leesbaar op elk scherm. 24 edities per jaar voor slechts 24 euro. Daar word je wijzer van.

In de Bright Store tot slot verkopen wij bij wijze van curated commerce louter editor's choice producten en accessoires voor je gear. Vinden we tof.

 

Adverteren

Adverteren op Bright.nl kan via ons bureau Adfactor.

Overige commerciële vragen? Neem contact op met Erwin van der Zande of Lara Massink. Hun contactgegevens staan onderaan.

De Bright-doelgroep in kernwoorden: m/v (70 om 30), media-veelvraten, nieuwsgierig, full-time werkend, hoog opgeleid, optimistisch, progressief, zwak voor productdesign.

We denken graag mee in samenwerkingen op maat.

 

Service

Persberichten, nieuwstips en dergelijke kunnen naar redactie@bright.nl.

Vragen over je Bright Bunch-lidmaatschap, Bright Ideas-abonnement of Bright Store-bestelling mail je naar service@bright.nl.

Bezoekadres: Rockstart Spaces, Herengracht 182, Amsterdam

Postadres: Bright, Postbus 3935, 1001 AS Amsterdam

 

Colofon

Hoofdredacteur: Erwin van der Zande (06-15082767)

Eindredacteur: Tonie van Ringelestijn (06-26428258)

Redactie: Rutger Otto, Floris Poort en Daniël Verlaan.

Bloggers: Bram van Dijk, David Lemereis, Ingeborg van Lieshout, Rutger Middendorp en Maarten Reijnders.

Account manager: Lara Massink (06-46107488)

Event manager: Rianne van Veenendaal (06-12544244)

Developer: Dockbite

Uitgever: Joris van Lierop

Bright is een uitgave van Grand Gear Media BV, Barend en Van Dorpweg 2, 1217 WP Hilversum (KvK 32105893 BTW NL814354427B01)

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 90 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl