Contact


Wie, wat, waar en welk telefoonnummer of e-mailadres.

Contact

Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style. Naar de gamechangers en de eye openers. Bright is sinds april 2015 onderdeel van RTL Nederland.

Bright bestaat uit de dagelijkse nieuwssite Bright.nl inclusief de populaire videoserie Uitpakparty. Het nieuws van Bright.nl is ook beschikbaar via apps. We hebben er een voor iOS, Android, Windows Phone en Windows 8. Bright bereikt maandelijks online via site en apps ruim een kwart miljoen Nederlanders.

Wekelijks zijn we te zien op het nieuwe RTL Z met het enige tech-programma op de Nederlandse televisie: Bright TV. De presentatie is in handen van Merijn Doggen en Erwin van der Zande. Andere vaste gezichten zijn David Lemereis met de Uitpakparty, Tonie van Ringelestijn en Miriam van 't Veer. Nieuwe afleveringen worden uitgezonden op maandagen om 21:30. Je kunt het programma ook online terugkijken.

Bright Day is een dag vol vernieuwing. Een jaarlijks tech fest voor nieuwsgierig Nederland waar bezoekers de nieuwste technologie, innovatie en consumentenelectronica kunnen beleven. De vijfde editie is op 21 november 2015 op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. Bright Night is ons kleinere event waar we het land mee intrekken.

In april 2014 is Bright Ideas gelanceerd, het nieuwe tweewekelijkse webmagazine van Bright met verdieping over vernieuwing. Leesbaar op elk scherm. 24 edities per jaar voor slechts 24 euro. Daar word je wijzer van.

In de Bright Store tot slot verkopen wij bij wijze van curated commerce louter editor's choice producten en accessoires voor je gear. Vinden we tof.

 

Adverteren

Adverteren op Bright.nl kan via ons bureau Adfactor.

Commerciële vragen over Bright Day, TV of Ideas? Neem contact op met Erwin van der Zande of Lara Massink. Hun contactgegevens staan onderaan.

De Bright-doelgroep in kernwoorden: m/v (70 om 30), media-veelvraten, nieuwsgierig, full-time werkend, hoog opgeleid, optimistisch, progressief, zwak voor productdesign.

We denken graag mee in samenwerkingen op maat.

 

Service

Persberichten, nieuwstips en dergelijke kunnen naar redactie@bright.nl.

Vragen over je Bright Bunch-lidmaatschap, Bright Ideas-abonnement of Bright Store-bestelling mail je naar service@bright.nl.

Post- en bezoekadres: Bright, A-lab 203, Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam

 

Colofon

Hoofdredacteur: Erwin van der Zande

Eindredacteur: Tonie van Ringelestijn (06-26428258)

Redactie: Rutger Otto (06-31307898), Floris Poort (06-39430764) en Daniël Verlaan (06-52480605).

Bloggers: Bram van Dijk, David Lemereis, Ingeborg van Lieshout, Rutger Middendorp en Maarten Reijnders.

Bright TV co-host: Merijn Doggen

Bright TV eindredacteur: Irene Goes

Bright TV redactie: Theo Breimer

Bright TV uitvoerend producent: Jeroen Windt

Senior account manager: Lara Massink (06-46107488)

Business development: Casper de Leeuw (06-46155559)

Bright Day productie: Nicky van de Moosdijk (06-51199435)

Bright Night productie: Rianne van Veenendaal (06-12544244)

Developer: Dockbite

Uitgever: Joris van Lierop

Bright is een uitgave van RTL Nederland, Barend en Van Dorpweg 2, 1217 WP Hilversum

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 71 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl