De ultieme dock voor je iPhone

tags:
Userpica

De Elevation Dock is simpel, elegant en blijft eindelijk eens op je bureau staan als je je iPhone eruit haalt.

Dat Apple het design van zijn producten hoog heeft zitten, zal niemand ontkennen. Dit is helaas niet echt aan de iPhone-docks terug te zien. Ze bieden vrijwel geen ondersteuning voor verschillende iPhone- en case-formaten en zijn veel te licht om een goede ondersteuning te bieden. Daarom ontwierp Casey Hopkins een dock uit aluminium die deze kleine ergernissen oplost.

Het uiterlijk van zijn Elevation Dock is gebaseerd op het design van de Macbook en door de ondersteuning van een klein rubber balkje passen de meeste iPhone's en cases in de dock. Door het gewicht en de rubberen onderkant blijft de dock op zijn plek staan als je je telefoon eruit pakt. Hopkins heeft ook aan het gebruik van Facetime gedacht, want de iPhone staat precies naar je hoofd gekanteld en de akoestiek van de dock is voor videobellen geoptimaliseerd.

Het Kickstarter-project is zo populair dat Hopkins binnen twee weken al 450.000 dollar heeft opgehaald, terwijl het doel 75.000 dollar was. De Elevation Dock komt in een normale versie (59 dollar) en een plusversie van 79 dollar  met een line-out voor audio en een usb-adapter. De leverdatum staat op april dit jaar gepland.


Job, 3 jaren geleden
afbeelding van Job

Ik heb een speaker dockje van jbl naast m'n bed. Blijft prima staan en geeft best ok geluid.

DPL, 3 jaren geleden
afbeelding van DPL

Wat een super dock! Jammer dat Apple zelf nog niet gekomen is met een Dock die blijft staan zodra je je iPhone er uit wilt halen, dat zou je wel verwachten ..

iOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

Mooi! Zal wel prijzig zijn denk ik. Rond de 70-90 euro verwacht ik.

Bezoeker, 3 jaren geleden
afbeelding van Bezoeker

simple apple dock past ook een iPhone met bumper in. Miniem stukje velcro eronder en op de tafel waar die op staat en je hebt voor 15 euro hetzelfde. Blijft staan als een huis.

zapparelli, 3 jaren geleden


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 176 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl