Op deze 7 manieren krijg je de iPhone 7 kapot

Op deze 7 manieren krijg je de iPhone 7 kapot
19 september 2016 om 20:10
Laatste update: 30 juli 2017 om 06:30

Elk jaar als er een nieuwe iPhone verschijnt zijn er grapjassen die hem zo snel mogelijk willen slopen. Zo ook de iPhone 7.

Voordat de iPhone 7 in de winkels kwam te liggen, is het toestel door Apple onderworpen aan verschillende tests om te zorgen dat hij stevig genoeg is voor in het dagelijks gebruik. Hoewel Apple bij de iPhone 6 Plus behoorlijk wat klachten binnenkreeg vanwege de fragiele bouwkwaliteit (het apparaat was nogal buigbaar) zou de iPhone 7 niet zomaar meer stuk moeten gaan.

Toch zijn er mensen die het juist leuk vinden om hun nieuwe iPhone zo snel mogelijk en zo bruut mogelijk te verwoesten. Op camera uiteraard, want zulke filmpjes zijn voor anderen leuk om te zien. We hebben er zeven verzameld.

De iPhone 7 kan tegen water (een halfuur lang tot een meter diepte), maar kan hij ook tegen vuur? Twee vrij hysterische YouTubers steken het brandnieuwe toestel in de fik.

Om er zeker van te zijn dat de iPhone 7 niet zo snel buigt als zijn voorganger, kijkt deze Rus hoeveel kracht hij moet zetten om de telefoon dubbel te vouwen.

Hoeveel schade kun je aanrichten met een bijl een pikhouweel? Je kunt wel raden dat de iPhone 7 dat niet overleeft. In deze video zie je hoe de telefoon helemaal in mootjes wordt geslagen.

Een drukpers plet een rechtopstaande iPhone 7 tot er weinig meer van over is. De maker van de video moet de restanten op het eind van de pers afschrapen, zoveel schade is er verricht.

YouTube-kanaal TechRax bewerkt een matzwarte iPhone 7 met een mes om te zien hoe krasbestendig de behuizing en het scherm is. Daarna gaat hij met een hamer aan de slag, die natuurlijk flink wat schade doet.

Nog niet genoeg iPhone-leed gehad? Deze man zet een iPhone 7 klem in een bankschroef en gaat er dan met een slijptol doorheen. Dat levert niet alleen een kapotte telefoon op, maar ook een rokend apparaat.

Droptests zijn er genoeg, maar YouTuber Callux laat zijn iPhone 7 uit een helikopter vallen. Tja, baas boven baas zullen wij maar zeggen.