LG's nieuwe tv levert een plasvertraging op

LG's nieuwe tv levert een plasvertraging op
25 april 2013 om 08:08
Laatste update: 28 april 2018 om 12:30

Om te laten zien hoe levensecht de beelden van LG's nieuwe tv zijn, hingen ze hem op in een toilet. Plastest!

"Nou hoef ik niet meer", zucht de man in het herentoilet van het World Fashion Centre in Amsterdam. Hij liep in de val van een promotiestunt voor LG's nieuwste televisie, gemaakt door Superheroes Amsterdam. Om te laten zien hoe levensecht de LG IPS 21:9 UltraWide monitor is, monteerden ze het scherm (bijna net zo breed als twee losse schermen naast elkaar) boven de urinoirs in het openbaar toilet. Erachter een aantal verborgen camera's om de gevolgen vast te leggen.

Wie nietsvermoedend en met de hand al aan de gulp het toilet binnenstapt, wordt verrast door een filmpje van twee wulpse dames. Ze staan schaarsgekleed op ooghoogte voor je. Tot ze ineens over het randje naar jouw edele delen kijken en daar ook hun commentaar op leveren. Is het echt waar dat mannen niet meer kunnen als er iemand meekijkt? En is het beeld zo levensecht dat het die plankenkoorts weet op te wekken?

Het filmpje laat mensen zien die inderdaad niet meer kunnen plassen: "Nou hoef ik niet meer." LG telde dat hun scherm een plasvertraging oplevert van zestien seconden. Nog veel leuker zijn de mensen die al plassend het spel sympathiek mee spelen. Je ziet mannen die indruk willen maken op het beeldscherm, iemand die zwaait bij het verlaten van het toilet en een man die het 'bel me' gebaar maakt naar de tv. Dus test geslaagd: het beeld is zo goed dat we levensechte reacties geven.

<object width="405" height="255" data="http://www.youtube.com/v/Yf636vLep8s" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="http://www.youtube.com/v/Yf636vLep8s"><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/Yf636vLep8s"></object>

Lees meer over:

Deel via