waterpistool Spyra One supersoaker
Move over, Supersoaker

Dit waterpistool schiet 'waterkogels' 12 meter ver

7 augustus 2018 om 12:14
Laatste update: 7 augustus 2018 om 19:49

De Spyra One is het meest geavanceerde waterpistool ooit. Hij schiet geen straaltje water maar 'waterkogels', en zuigt dankzij elektrische pompen snel automatisch water op.

De Supersoaker was de laatste serieuze innovatie op het gebied van waterpistolen. Door niet met elk schot kracht te zetten, maar door eerst druk op te bouwen. De Spyra One komt de kroon overnemen. Geen straal die langzaam richting de stoep afbuigt, maar 'waterkogels'. Korte straaltjes water die tot een meter of 5 bij elkaar blijven als een kogel en dan beginnen te spreiden en nog 5 meter doorvliegen.

Geen gehannes onder de kraan ook. Je kunt het apparaat in het water houden om zichzelf automatisch te laten vullen. Dat duurt 14 seconden waarna je weer 25 schoten hebt. Op de accu kun je 1125 keer schieten. 

Kickstarter

De Spyra One ligt nog niet bij je plaatselijke Intertoys, maar is alleen via Kickstarter te krijgen. De makers hebben met nog 4 weken te gaan al 280.000 euro binnen. Voor 115 euro koop je het waterpistool van de toekomst. Je moet nog wel even geduld hebben, want pas volgend jaar augustus moet hij worden geleverd.