©Fresh 'n Rebel

In stilte naar muziek luisteren met de Clam Ace-koptelefoon van Fresh ‘n Rebel
Aangeboden door Fresh 'n Rebel

In stilte en stijl naar muziek luisteren met de Clam Ace-koptelefoon van Fresh ‘n Rebel

1 oktober om 09:31

Er gaat niks boven een fijne koptelefoon met active noise cancellation. Nog beter dan oordoppen houden die alle herrie buiten, terwijl je muziek voller klinkt. En deze Clam Ace van Fresh ‘n Rebel is er ook nog eens in een hoop toffe kleuren.

Oordoppen komen een heel eind als het gaat om bass en actieve ruisonderdrukking, maar toch wint de koptelefoon het altijd. De bass klinkt dieper, het geluid klinkt weidser en ook de active noise cancellation werkt beter: je oren zijn immers beter afgesloten van de omgeving.

En dan heeft de Clam Ace-koptelefoon ook nog eens Hybrid Active Noise Cancelling. Dan zijn er niet alleen microfoons buiten de koptelefoon om de herrie op te vangen, maar ook een interne microfoon die meet hoeveel herrie er alsnog binnen te horen is. Zo werkt de active noise cancellation nog effectiever, zodat je alleen je muziek hoort, je podcast of je luisterboek.

Of je telefoongesprek, want daar is ook aan gedacht met twee microfoons. Die zijn ook voorzien van noise cancellation, zodat alle herrie wordt weggefilterd. En voor die gure Nederlandse herfsten en winters: Wind Noise Cancelling, zodat de ander je gewoon prettig kan verstaan. En natuurlijk kan je ook makkelijk wisselen tussen totale stilte met active noise cancellation, of juist het binnenlaten van de omgeving met Ambient Sound Mode. Een snelknop is er ook: voor als je eventjes iemand te woord moet staan – handig!

Met echte knoppen en een flinke batterijduur

Bij Bright zijn we groot voorstander van fysieke knoppen op koptelefoons, en die heeft de Clam Ace gelukkig. Er is zelfs een volumewieltje! Geen gedoe met touch, waarbij je gebaren moet onthouden. Nee, hier druk je gewoon op de zijkanten van de koptelefoon, dat lukt zelfs met handschoenen aan prima. Links voor de noise cancellation en de spraakassistent, rechts voor play, pauze en doorspoelen. En dat volumewieltje spreekt voor zich: draaien en het gaat harder of zachter.

Multipoint heeft de Fresh ‘n Rebel Clam Ace ook. Dan kun je met twee apparaten tegelijk verbinden, zodat je van je laptop naar je telefoon kan wisselen zonder een bluetooth-menu te hoeven openen. De batterijduur is dik in orde: 50 met noise cancellation aan, 60 uur als je 't uitzet. En zelfs snelladen via usb-c: 10 minuten laden is goed voor 3 uur luisteren.

De Clam Ace-koptelefoon is er zoals we van Fresh ‘n Rebel gewend zijn in een reeks kleuren, van rustig tot uitgesproken: Ice Grey, Silky Sand, Dried Green, Dreamy Lilac, True Blue en Storm Grey. En dan denk je: zal wel duur zijn? Dat valt alles mee: de Clam Ace-koptelefoon kost 99,99 euro, nu te bestellen bij Fresh 'n Rebel.