©Moft

Deze gadget met vouwbare pen verandert je smartphone in een notitieboek

Deze gadget met vouwbare pen verandert je smartphone in een notitieboek

14 juli om 17:00

Even je smartphone openslaan om iets op te schrijven met je opvouwbare pen. Nee nee, dit is niet de nieuwste foldable, maar een gloednieuwe analoge gadget voor op je telefoon.

De creatie komt uit de koker van Moft, een bedrijf dat vijf jaar geleden met een onzichtbaar laptopstandaard kwam. Dat product werd met een Kickstarter-campagne succesvol op de markt gebracht en inmiddels heeft het bedrijf een volwaardige webshop met allerlei handige snufjes voor je laptop, tablet of smartphone. De Snap Flow, zoals de meest recente vondst van het bedrijf luidt, verandert je telefoon in een fysieke agenda.

Notitieboek

Je plakt de gadget, een uitvouwbaar notitieboekje, op de achterkant van je smartphone. Wil je snel iets noteren, dan klap je het boekje open en schrijf je er snel iets in. Dat kan met een vouwbare pen, die slim in het ontwerp verwerkt zit. Het papier is uitneembaar en met een handige klem op de rechterkant van het boekje vast te klikken. Hoe dat er precies uitziet? Kijk zelf maar:

Naast een notitieboek is de Snap Flow dus ook een standaard voor je telefoon. Omdat het soortgelijke standaarden al eerder heeft gemaakt, lijkt de Snap Flow een soort vervolgontwerp. Moft introduceert de nieuwe gadget wederom via Kickstarter. Het doelbedrag van 9156 euro is al gehaald. Op het moment van schrijven staat de teller op 95.986 euro.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.