©Unsplash/Apple

Bright Podcast: 'Vouw-iPhone gaat nog wel even duren'

'Vouw-iPhone gaat nog wel even duren'

24 juli om 16:47

De bèta van iOS 18 is er voor iedereen dus mogen we erover praten. Erwin draait de proefversie al een paar weken, wat valt hem het meeste op?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

De bèta-versie van iOS 18 is sinds vorige week beschikbaar. Erwin probeerde de testversie al een tijdje en heeft wat bevindingen – en mist hij de aanwezigheid van iPhone Mirroring, dat je met een omweg kan aanzetten?

Verder in deze aflevering: meer over de opvouwbare iPhone, de opvolger van de Chromecast, een veiligere kernreactor en aansluitend op de aflevering van vorige week: eindelijk actie tegen illegale fatbikes.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Serie: House of the Dragon seizoen 2 op HBO Max. Het tweede seizoen pakt vooralsnog sterk door en nu er meer kampen worden betrokken bij de uit de hand gelopen familieruzie, wordt de serie ook steeds wat spannender en onvoorspelbaarder. Wel jammer dat Daemon dit seizoen een beetje op het strafbankje zit.

Serie: The Boys seizoen 4 op Prime Video. Meer van de over-the-top onzin die je al van de serie gewend bent. Misschien iets minder spraakmakend dan de vorige seizoenen, maar het is ook duidelijk dat er wordt voorgesorteerd op een volgend seizoen.