Altijd het perfecte sfeerlicht met de Nanoleaf EXPO Smart LED Display Cases

©Nanoleaf

Altijd het perfecte sfeerlicht met de Nanoleaf EXPO Smart LED Display Cases
9 augustus om 10:00

Fraaie vitrinekasten met LED-verlichting bestaan natuurlijk al langer, maar Nanoleaf gaat echt next leven met hun nieuwste product: de EXPO Smart LED Display Cases. De LED-verzamelkast geeft altijd de perfecte sfeerverlichting, heeft AI-integratie en kan zelfs pulseren op de ritme van muziek.

Nanoleaf ging de samenwerking aan met ontwerpstudio Fantaqi voor de EXPO Smart LED Display Cases. Dat geeft een lekker minimalistisch ontwerp waardoor de sneakers, figurines en andere verzamelobjecten des te meer de aandacht trekken. De kastjes zijn van ABS Resin en Nanoleaf verscheept ze via hun eigen site voorlopig alleen nog binnen de VS. Ze beginnen vanaf vier vakken voor 300 dollar (zo’n 275 euro), en je kunt een vakje los uitbreiden voor 80 dollar erbij. Is een hoop geld maar dan kun je ze wel aan elkaar klikken zoals jij wilt. Met een groot huis kun je tot wel 300 vakken aan elkaar zetten!

Vraag AI om de beste sfeerverlichting

Verder krijg je voor dat geld een hoop Nanoleaf-technologie. Elk vak heeft een plafond voorzien van de kleuren-LEDS van het merk. Een magnetisch deurtje wordt ook meegeleverd en het licht past zichzelf aan, aan de hand van of je het deurtje open of dicht houdt.

Met Nanoleafs app kun je de verlichting ook zelf helemaal aanpassen. Je hoeft er eventueel niet eens over na te denken, want de kastjes hebben AI Magic Scenes. Spreek een woord of een zin uit en de app interpreteert een sfeerbeeld daarvoor en past de verlichting daarop aan. Siri werkt er ook mee via Homekit-integratie. Verder kun je je desktop spiegelen via de verlichting en heb je nog toegang tot Rhythm music visualizer. Zet muziek op en je kasten pulseren op de timing van het nummer. Leuk voor feestjes en partijtjes!

Als je wilt kun je ook al voor kerstverlichting shoppen bij Nanoleaf, al biedt Philips Hue op dat vlak ook veel waar voor je geld.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal en ontvang onze nieuwsbrief.