Naam internetprovider Caiway verdwijnt, gaat verder als Delta

©Freepik

Naam internetprovider Caiway verdwijnt, gaat verder als Delta
13 augustus om 09:18

Internetprovider Caiway was al sinds 2018 eigendom van de eigenaar van provider Delta. Nu verdwijnt ook de merknaam Caiway, en krijgen klanten voortaan diensten aangeboden onder de naam Delta. Dat geldt zowel voor de vaste als mobiele diensten van Caiway.

Caiway-klanten worden in groepen overgezet naar het DELTA Flexpakket, meldt Caiway. Bij dat pakket kunnen klanten hun wensen voor internetsnelheid, tv-zenders en telefonie elke maand aanpassen. Zo hoopt de provider de overstap zo makkelijk mogelijk te maken. Bij de overstap krijgen Caiway-klanten een Flexpakket dat qua prestaties en prijs het beste aansluit op hun huidige abonnement.

Voor de overstap neemt Caiway ruim een jaar de tijd. Klanten krijgen een maand voordat hun het Delta Flexpakket ingaat een e-mail van Caiway. Daar staat in welk Flexpakket het beste bij hun huidige abonnement past en wanneer dat nieuwe pakket ingaat. Ook Caiway Mobiel-klanten gaan over naar Delta Mobiel, en daarbij verandert vooral de naam. Het abonnement met eventuele kortingen blijft behouden.

Veel sneller glasvezel

Klanten die al glasvezel gebruiken via Caiway, hebben straks de keuze uit veel sneller internet. Het glasvezel van Caiway heeft een topsnelheid van 1 Gbps, terwijl Delta door de glasvezel-race een abonnement biedt met up- en downloads op 8 Gbps. Caiway-klanten kunnen na de overstap naar hun Flexpakket kiezen voor die topsnelheid, maar ook nog voor 1 Gbps, 2 Gbps of twee langzamere opties van 100 Mbps en 250 Mbps.

E-mailadressen en telefoonnummers van Caiway blijven ook na de overstap naar Delta onveranderd. En wie een Caiway-abonnement met korting heeft, mag die korting houden.

Meer internet en mis niets met onze Bright-app.