Flitsmeister Parkeren beschikbaar op Android Auto, maar niet voor iedereen

©Flitsmeister

Flitsmeister parkeren beschikbaar op Android Auto, maar niet voor iedereen
14 augustus om 13:58
Laatste update: 14 augustus om 19:27

Flitsmeister is ooit begonnen met het melden van flitsers. Ondertussen is het een dienst die je op meerdere vlakken helpt voor, tijdens en na het autorijden. Het onderdeel parkeren heeft een belangrijke update gekregen.

In de app van Flitsmeister heb je naast de flitsers en de navigatiefunctie ook een parkeerfunctie. Dit onderdeel was nog niet beschikbaar op Android Auto, maar dat verandert vandaag.

Flitsmeister Parkeren op Android Auto

Wanneer je de 12.5 update van de Flitsmeister-app kun je nog eenvoudiger een parkleeractie starten en stoppen. Na het activeren van de update zal Flitsmeister parkeren ook te gebruiken zijn via Android Auto.

Door middel van locatieherkenning kan de Android Auto-integratie van Flitsmeister zien dat je in een betaalde parkeerzone staat. Met een enkele druk op de blauwe P op het beeldscherm start je de parkeeractie in de juiste zone. De parkeersessie loopt wanneer deze P rood wordt.

Kom je terug van je afspraak of van je avondje uit en je rijdt weg zonder de parkeeractie uit te zetten, dan krijg je een duidelijke melding op je beeldscherm. Zo betaal je nooit teveel omdat je het weer eens vergeten bent.

Alleen voor Pro en Pro Plus

Om Flitsmeister Parkeren te gebruiken heb je een account nodig waar je onder andere je kenteken en de betaalgegevens kunt opgeven. Hiermee kan Flitsmeister de kosten bij je in rekening brengen. 

Flitsmeister Parkeren op Android Auto gebruiken? Dan moet je wel een betaald Pro of Pro Plus-account hebben. De parkeerfunctie op Android Auto kun je dus niet gebruiken wanneer je de gratis versie van de app gebruikt. Je kunt Pro of Pro Plus 30 dagen gratis proberen om te kijken of het wat voor je is.

Lees hier meer over Flitsmeister en abonneer je op de nieuwsbrief