©Bang & Olufsen

Koptelefoon Bang & Olufsen heeft bizar prijskaartje

Nieuwe koptelefoon van Bang & Olufsen heeft bizar prijskaartje

3 september om 14:43

Bang & Olufsen introduceert een nieuwe koptelefoon: de Beoplay H100. Het eerste wat opvalt is het flinke prijskaartje, want die 1499 euro is niet niks.

Je kunt voor de prijs van een Beoplay H100 bijna drie AirPod Max-koptelefoons kopen. Dat zie je onder andere terug in het materiaal. De oorkussens zijn van lamsleer gemaakt en het gebreide textiel van de hoofdband ademt. Op de oorschelpen is een glazen touchpad geplaatst voor de besturing.

Ook de geluidskwaliteit moet bijzonder zijn en dat heeft deels met het materiaal te maken, door titanium drivers te gebruiken achter aluminium grills. De H100 heeft uiteraard ook ondersteuning voor Dolby Atmos.

In de koptelefoon zijn tien microfoons verwerkt om geavanceerde active noise cancellation te kunnen bieden. De oorschelp heeft een grote draaiknop om meer of minder geluid van je omgeving toe te laten. Ook tijdens het bellen worden achtergrondgeluiden en de wind weggewerkt, zodat je goed verstaanbaar blijft.

Modulair

Interessant is dat de koptelefoon modulair is, zodat je de batterij, hoofdband, oorkussens en drivers met het grootste gemak kunt vervangen. Daardoor moet de koptelefoon extra lang meegaan.

De Beoplay H100 is in drie kleuren verkrijgbaar: Infinite Black, Hourglass Sand en Sunset Apricot. Bij die 1499 euro krijg je ook vijf jaar garantie als je de koptelefoon registreert.

Lees meer over koptelefoons, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.