©Vinted

Op Vinted koop en verkoop je nu ook officieel elektronica

Op Vinted koop en verkoop je nu ook officieel elektronica

9 september om 13:12
Laatste update: 9 september om 14:27

Vinted is inmiddels een hobby voor een hoop mensen. Op dit platform wordt vooral kleding gekocht en verkocht door particulieren. Het bedrijf heeft daar nu ook officieel elektronica aan toegevoegd.

Vinted is gestart als online marktplaats voor kleding en accessoires. Met accessoires werden oorspronkelijk vast oorbellen, kettingen, brillen en hoeden bedoeld. Toch kwam er steeds meer elektronica in deze categorie te staan. Hierbij ging men er vanuit dat oordopjes ook als een accessoire gezien kan worden.

Elektronica

Bij Vinted dachten ze vast ‘If you can’t beat them, join them’ want sinds kort is er een nieuw categorie verschenen in de app. Deze categorie staat in het thuisscherm naast ‘Alles’ en ‘Designer’ en heet Elektronica.

Deze categorie heeft weer een onderverdeling met onder andere e-Readers, koptelefoons, Videogames en consoles en Virtual Reality. Een snelle scroll door het aanbod laat zien dat er vooral games, telefoonhoesjes en headsets worden aangeboden. 

Belasting

Voordat je denkt dat je Vinted als kanaal kunt gebruiken om snel en makkelijk wat extra cash te verdienen, check dan even de belastingdienst. Wanneer je een platform als Vinted gebruikt om geld te genereren door slim inkopen en verkopen dat wil de blauwe brigade wel graag meedelen in je winst. Men verwacht dat je dat netjes opgeeft onder de inkomstenbelasting.

Meer over apps lees je hier en abonneer je op de nieuwsbrief