iPhone 16: de eerste AI-Phone?

©Apple

iPhone 16: de eerste AI-Phone?
11 september om 17:23

Apple onthulde deze week twee nieuwe iPhones in twee formaten, een Apple Watch Series 10 in twee formaten en AirPods 4 in twee varianten. We zetten onze eerste indrukken op een rij, en bespreken de kleine nieuwtjes die na de presentatie volgden.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder in deze aflevering: de peperdure PlayStation 5 Pro, ChatGPT gaat nadenken en de koptelefoon van Sonos loopt niet zo lekker.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Film: A Quiet Place: Day One, de prequel voor de spannende scifi-films met John Krasinksi, Emily Blunt. Dit keer zijn er dus andere acteurs, en zie je hoe de invasie met hyper-horende aliens begon. Bij Apple en Pathe online te huur.

Game: Astro Bot voor de PlayStation 5. Eindelijk een volwaardige game voor Astro, de mascotte van de PlayStation. Het is een heerlijk kleurrijke platformgame, grafisch schitterend maar vooral heel leuk om te spelen. Het leent en steelt elementen van de beste 3D-platformers en had niet misstaan tussen de beste titels van Nintendo.