©Apple

Oor-deel: de nieuwe AirPods – en iPhones en Watch

Oor-deel: de nieuwe AirPods – en iPhones en Watch

18 september om 16:32

Nieuwe iPhones, Apple Watches en AirPods: na de voorbeschouwing en de nabeschouwing hebben we nu eindelijk het oordeel voor je klaar.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

De reviews van de nieuwe Apple-producten zie je deze week allemaal op Bright.nl en ons YouTube-kanaal, in de podcast zoomen we in op specifieke aspecten van de nieuwe apparaten. De cameraknop van de iPhone, het geluid van de AirPods en de kijkhoek van het Apple Watch-scherm.

Verder in deze aflevering: een knap staaltje werk van NASA, een offroad-scootmobiel en de plastic soep heeft een prijs.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: Twenty Thousand Hertz, “the stories behind the world's most recognizable and interesting sounds”. Recent hebben ze twee afleveringen gewijd aan de geluiden van Apple, zoals de iPhone-ringtones. The Sound of Apple heten die afleveringen. Met onder meer Hugo Verweij, de Nederlandse hoofd sound design bij Appke die ooit nog ringtones voor Bright heeft gemaakt. Erg toffe kijkje achter de schermen.

Film: The Ministry of Ungentlemanly Warfare op Amazon Prime, de nieuwste film van Guy Ritchie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, daarna sterker aangedikt dan limonadesiroop. Wel genieten hoor: Henry Cavill speelt een fijne hoofdrol als licht gestoorde leider van een groep vreemde strijders die tijdens de Tweede Wereldoorlog de nazi's dwarszit. Evenveel humor als actie: niet de beste Ritchie, maar je verveelt je geen moment.