©Netflix

Nieuwe trailer Squid Game seizoen 2

Nieuwe trailer Squid Game seizoen 2 plaatst bekend gezicht terug in het spel

Vandaag om 14:36

Tijdens Geeked Week 2024 van Netflix laat de streamingdienst nieuwe beelden zien van de meest geeky series. Hoofdattractie is een nieuwe teasertrailer voor het tweede seizoen van Squid Game.

Acteur Lee Jung-jae was hét gezicht van hitserie Squid Game voor Netflix. Nu is hij terug voor het tweede seizoen. In de nieuwe teasertrailer voor de serie is te zien dat zijn personage Gi-hun weer in het dodelijke spel belandt.

Squid Game krijgt een tweede en een afsluitende derde seizoen. Het tweede seizoen verschijnt december 2024 en het derde seizoen in 2025. Door de gebeurtenissen in het eerste seizoen, krijgen deze seizoenen voornamelijk nieuwe personages. Toch keren er ook enkele bekende gezichten terug.

Meer trailers van Geeked Week 2024

Netflix heeft nog meer te teasen. Zo is Splinter Cell: Deathwatch aangekondigd, een animatieserie gebaseerd op de spionnengames van Ubisoft. Ook zijn er animatieseries in de maak gebaseerd op de games Devil May Cry en Tomb Raider.

Daarnaast is de cast voor het nieuwe seizoen van Black Mirror onthuld. Onder andere Awkwafina, Peter Capaldi, Emma Corrin, Rashida Jones, Paul Giamatti en Chris O'Dowd duiken op in nog onbekende rollen.

Ook voor gamers is er nieuws, want de games Civilization VI en Street Fighter IV CE zijn binnenkort beschikbaar op je smartphone zonder extra kosten (mits je een Netflix-abonnement hebt natuurlijk).

Lees meer over Netflix, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.