Nieuwe brillen van Meta, nieuwe stem in de podcast

©Meta

Nieuwe brillen van Meta, nieuwe stem in de podcast
Vandaag om 17:08

Vandaag verwelkomen we een nieuwe collega in de Bright Podcast: Mark Hofman. Met hem bespreken we de nieuwe brillen van Meta, en met onze autokenner Rutger hebben we het over de versnelde afbouw van de korting op de wegenbelasting voor EV-rijders.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder deze aflevering: Google’s marktaandeel daalt, jongeren lezen nieuws vooral via sociale media, een grote update voor Windows 11 en opnieuw Meta dat een miljoenenboete krijgt van de EU.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Breinstein maakt jouw organisatie of bedrijf klaar voor de toekomst, door je te koppelen aan de beste nieuwe, frisse IT-professionals. Ook biedt Breinstein op dat gebied traineeships aan: werken terwijl je bijleert bij de beste bedrijven, die weer profiteren van jouw kunde. Meer op Breinstein.nl.

Tips uit deze aflevering:

Gadget: Insta360 Flow Pro, zo'n handige gestabiliseerde standaard voor je telefoon. Heeft een speciale basketbal-modus, naast ander leuks.

Artikel: de camera-review van de iPhone 16 Pro door Sebastiaan de With. De ontwerper van camera-app Halide trekt er jaarlijks op uit om te zien wat de camera van de nieuwste iPhone kan, wat 'ie anders doet en wat dat voor gevolgen heeft voor je foto's. En dat alles voorzien van schitterende foto's, die laten zien wat je uit een iPhone kan persen.

Serie: Het tweede seizoen van Squid Game is er eind dit jaar en daarom luidt de tip: kijk het eerste seizoen nog een keer. Met de kennis van de plottwists die in de serie zitten blijkt dit een twee-keer-kijken-serie: het is ineens een heel ander verhaal.

Serie: The Penguin, een mini-serie op HBO Max. Een spin-off van de film The Batman uit 2022. Dus veel regen in Gotham en een bijna onherkenbare Colin Farrell als Oz Cobb alias de Pinguïn die na de dood van mafiabaas Falcone de stad wil veroveren.