©JBL

JBL introduceert twee nieuwe koptelefoons voor kinderen van 3 tot 8 jaar

JBL introduceert twee nieuwe koptelefoons voor kinderen van 3 tot 8 jaar

15 oktober om 11:16
Laatste update: 18 oktober om 14:51

JBL heeft twee nieuwe koptelefoons geïntroduceerd: de Junior 470NC en de Junior 320BT. Ze zijn gewapend met verschillende functies en gemakken om kinderen te laten genieten van geluid, zonder hun gehoor daarbij in gevaar te brengen.

Wat kunnen we verwachten van JBL-koptelefoons voor kinderen? In dit geval niet alleen een geluidsbegrenzing van 85 dB, grotere knoppen of felle kleuren. Met dank aan JBL Safe Sound zijn ouders in staat om het gedrag van hun kinderen, en de koptelefoon, in de gaten te houden. 

Via de JBL Headphones-app kunnen ouders een maximaal volume instellen om ervoor te zorgen dat het gehoor van kinderen naar eigen wens beschermd wordt. Ook biedt de app de mogelijkheid om een tijdslimiet in te stellen, die je met een gepersonaliseerde melding met je kinderen communiceert. 

Zaken als de luistertijd zijn makkelijk in de app terug te vinden. Ouders zien zo hoeveel er op een dag of week geluisterd is en kunnen daar het limiet voor de komende priode op baseren. 

JBL koptelefoons voor kinderen bieden meer dan je denkt

De JBL Junior-koptelefoons zijn dan wel bedoeld voor kinderen, maar doen nog best indrukwekkende dingen. De Junior 470NC is bijvoorbeeld voorzien van actieve ruisonderdrukking en beide modellen gaan 50 uur mee op een volle lading. Er is ook multi-point-ondersteuning zodat de koptelefoon met meerdere apparaten tegelijkertijd verbonden kan worden. 

Goed om te weten is dat de JBL Junior 470NC en 320BT allebei met een kabel worden geleverd, zodat je ook zonder draadloze verbinding kunt luisteren. Ouders hebben ook de keuze om de Junior 320 te kopen, die alleen bekabeld te gebruiken is. 

©JBL

Wat mag dat dan kosten? 

JBL brengt de Junior-koptelefoons direct op de markt. De Junior 470NC is voor 79,99 euro te koop en de Junior 320BT tik je voor 49,99 euro op de kop. 

De bedrade Junior 320 kost 29,99 euro, maar geeft ouders geen toegang tot de JBL Headphones-app. Inzichten van luistertijd en instellen van limieten is met dit model dus niet mogelijk. 

Lees meer nieuws over koptelefoons en mis niets met onze Bright-app.