Pas op! Android 15-update sloopt Instagram voor je smartphone

©Freepik

Pas op! Android 15-update sloopt Instagram voor je smartphone
Vandaag om 11:27

De Android 15-update sloopt de Instagram-app. De problemen duiken voornamelijk op in Stories, maar zorgen er tegelijkertijd ook voor dat de gehele app vastloopt.

Sinds de Android 15-update loopt de app regelmatig vast en is de Stories-functie amper te gebruiken. Zo worden verhalen niet goed ingeladen en als ze het al doen is het voor gebruikers niet meer mogelijk om ze over te slaan om door te gaan naar het volgende verhaal. 

Instagram werkt op dit moment aan een oplossing voor de problemen, maar de update is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar in de Google Play Store. 

Zo fix je Instagram in Android 15

Voor de hardnekkige Instagram-gebruikers is het misschien lastig om te wachten totdat de update daadwerkelijk beschikbaar is. Gelukkig voor hen is de fix inmiddels al klaar en kun je de update ook sideloaden op je Android-telefoon. 

Op deze manier haal je de nieuwe versie binnen en kun je hem handmatig op je smartphone installeren. Mocht je geen haast hebben of te veel moeite willen doen, is het goed om dus nog even te wachten. 

Lees meer nieuws over Instagram en mis niets met de Bright-app.