©Tesla

Zelfrijdende auto's: technisch én ethisch dilemma

Zelfrijdende auto's: technisch én ethisch dilemma

Vandaag om 16:42

Tesla onthulde zijn zelfrijdende taxi met grote beloften. Maar zijn die zelfrijdende beloften wel waar te maken? Dat en meer autonieuws bespreken we met onze autokenner Rutger. Daarnaast: onze nieuwste iPhone-koopgids, nieuwe speakers van Sonos, Android 15 en een toffe feature voor Whatsapp op iOS 18.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Auto: De nieuwe Mini Cooper SE, een hele leuke elektrische auto die nog echt vooruitstrevend voelt ook. Rutger test 'm de komende weken in de Bright Duurtest, daarna volgt nog een video op Bright.nl en ons YouTube-kanaal.

Serie: Nemesis. De eerste grote Nederlandse serie op Disney+. Een complot-thriller in de financiële wereld, met hoofdrollen voor Lies Visschedijk, Romana Vrede en Peter Blok. Nemesis is gemaakt door Willem Bosch, bekend van onder meer Feuten en The Spectacular. Alle acht de afleveringen staan meteen online, dat heb je niet zo vaak met Disney+. En ook heel tof: het is in Dolby Vision, en dat zie je nog niet vaak bij Nederlandse series.

Podcast: De Decoder-aflevering met Jessi Lyu, oprichter van Rabbit. Mediatraining voor executives is zo slecht nog niet, maar voor ons als luisteraar is het genieten.

Film: Leave the World Behind uit 2023, te zien op Netflix. Van de maker van de serie Mr. Robot, Sam Esmail, met rollen voor onder meer Julia Robert, Mahershala Ali en Ethan Hawke. Een gezin huurt een luxueus huis op Long Island als er een blackout plaatsvindt en plots de eigenaren op de stoep staan.

De slaap-video's die Erwin noemde: meer dan 3 uur aan feitjes over de Tweede Wereldoorlog en een digitale wandeling door Athene – we zeiden Rome maar het is dus Athene.