©EA Sports

Eerste trailer EA Sports FC 25 verklapt nieuwe modus

EA Sports FC 25 krijgt deze gloednieuwe spelmodus

17 juli om 20:57
Laatste update: 17 juli om 21:58

Zit je al klaar om het nieuwe voetbalseizoen af te trappen op de virtuele grasmatten? Kijk dan snel naar de onthulling van de voetbalgame EA Sports FC 25. De eerste trailer van de game toont een gloednieuwe spelmodus.

EA Sports deed de game vanavond uit de doeken en onthulde ook meteen de releasedatum. EA Sports FC 25 is vanaf 27 september verkrijgbaar. De eerste trailer toont de Britse superster Jude Bellingham, die ook op hoesje komt te staan, in actie voor zowel zijn club Real Madrid als het nationale team van Engeland.

De trailer laat geen daadwerkelijke gameplay zien, maar verklapt wel een nieuwe spelmodus in FC 25. Daarin nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op, binnen het format van Ultimate Team. Je kunt dus je eigen team van vijf samenstellen en hebt daarbij ook de beschikking over de grootste spelers aller tijden zoals Zinedine Zidane, David Beckham en Gianluigi Buffon.

Meer betalen? Dan speel je eerder

EA Sports FC 25 komt naar PC, PlayStation 4 en 5, Nintendo Switch, Xbox One en Series X/S. Koop je de duurdere Ultimate Edition dan kun je op 20 september, een week voordat de game uitkomt, al spelen.

Lees meer nieuws over games en volg ons populaire WhatsApp-kanaal.