©Google

Bright Podcast: 'Nieuwe Google Pixels voelen fris en eigen'

'Nieuwe Google Pixels voelen fris en eigen'

15 augustus om 19:04
Laatste update: 15 augustus om 19:04

Google onthulde deze week zijn nieuwste Pixel-gadgets. Bram bekeek ze alvast bij het hoofdkantoor van Google. Hij sprak daar ook met de mensen die de Google Pixel-apparaten maken.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

De presentatie van nieuwe hardware is altijd een groot evenement. Bij Google was dat jarenlang in oktober, maar dit jaar zijn de nieuwe Pixels al in augustus onthuld. Via een livestream, en toch is het 't leukst om er in het echt bij te zijn. Bram was dat, en praat ons vanuit Google-thuisstad Mountain View bij over al het nieuws. Ook sprak hij met mensen van Google, en dat geeft een leuk inkijkje.

Verder in deze aflevering: meer duidelijkheid over wie de batterijen in je auto maakt, AI-modellen getraind met illegale Nederlandse films en boeken en Sonos gaat misschien terug naar zijn oude app.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Fallout Prime Video. Al eerder getipt, maar daarom niet minder leuk. Een serie naar de game, waarin een atoomoorlog de wereld in as achterlaat. Groepjes mensen die in ondergrondse kluizen de strijd hebben overleefd, komen uiteindelijk weer naar buiten – en treffen daar een hele vreemde wereld aan.

Lijst: de beste handheld spelcomputers van dit moment. En daarbij uitgelicht: de Miyoo Mini Plus, een zeer betaalbaar model waarop je oudere games speelt, op een moderne manier.

Luister meer afleveringen van de Bright Podcast.