©Unsplash

Dit is goed nieuws voor gebruikers van Microsoft Teams

Dit probleem van Microsoft Teams is nu eindelijk opgelost

20 augustus om 19:50

Microsoft heeft een nieuwe uniforme Teams-app uitgebracht, waarmee je tussen verschillende accounts kunt schakelen. Hierdoor hoef je eindelijk niet langer twee Teams-apps te hebben geïnstalleerd als je Microsoft Teams voor zowel werk als privé gebruikt.

Met de nieuwe uniforme Teams-app kun je switchen tussen persoonlijke en werk-accounts. Na maanden testen is Microsoft vandaag begonnen met de uitrol naar alle gebruikers op Windows en MacOS.

Ook onderwijs-accounts worden ondersteund in de nieuwe app. Je kunt ook deelnemen aan Teams-sessies als gast, dus zonder je aan te melden.

Volgens Microsoft zijn met deze nieuwe update ook de meldingen van Teams verbeterd. Daardoor zie je makkelijker van welk team je een melding hebt gekregen.

Windows 11

In Windows 11 was Teams voor het eerst in de taakbalk geïntegreerd, maar de app werkte alleen met persoonlijke accounts. De integratie werd vorig jaar weer verwijderd uit Windows 11. Gebruikers moesten twee aparte Teams-apps installeren om toegang te krijgen tot persoonlijke en werk-accounts. Je moest daardoor steeds opletten of je wel de juiste versie van Teams had aangeklikt.

Lees meer nieuws over Microsoft en blijf op de hoogte met ons WhatsApp-kanaal.