Kleuter rijdt 300 km/uur in de Lamborghini van zijn vader

©Unsplash

Kleuter rijdt 300 km/uur in de Lamborghini van zijn vader
22 augustus om 15:50
Laatste update: 22 augustus om 16:16

Pas toen ik mijn rijbewijs had en de tank had volgegooid van de Hyundai mocht ik er van mijn vader pas in rijden. Dat vaders van tegenwoordig geen ruggengraat meer hebben, bewijst deze peuter van 5 jaar die ervandoor gaat met de Lamborghini van zijn pa.

Ok, dit is een klein beetje clickbait. Het gaat wel om een kleuter en hij is ook 5 jaar oud. De peperdure auto is inderdaad van zijn pa, maar hij ‘mocht’ er in rijden.

Fast and Potty trained

De vader van Zayn is een Turkse autocoureur en hij heeft een eigen YouTube en Instagram-kanaal. Het aantal volgers van kleine Zayn is met 3,5 miljoen ongekend. Dat komt niet door zijn populaire vader maar door de dingen die hij (met zijn vader) doet.

Een van die stunts levert hem een ongekende hoeveelheid aan publiciteit op. Papa regelt een landingsbaan en een bloedsnelle Lamborghini Revuelto. In de post op Instagram zien we dat papa het kinderzitje installeert, de stoel helemaal naar voren schuift en zelf aan de passagierskant instapt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Sofuoğlu🇹🇷🇳🇱🇩🇿 (@zaynsofuoglu)

Door de flippers aan het stuur kan het mannetje gas geven en schakelen en dat doet hij dan ook. Waar zijn vriendjes huisjes bouwen op Roblox ramt hij deze Lamborghini met 312 km per uur over de landingsbaan. Aan het einde worden er nog een paar nette donuts gemaakt.