Deze oordoppen voor sporters hebben een batterijduur van 52 uur

©JLAB

Deze oordopjes hebben een batterijduur van 52 uur
5 september om 23:40
Laatste update: 6 september om 12:00

Draadloze oordopjes zijn erg handig, maar het is wel heel vervelend als je muziek wil luisteren tijdens het sporten en ze net op dat moment leeg zijn. De nieuwe sport-oordoppen van fabrikant JLab hoef je minder vaak op te laden. Met een volle batterij houden deze oortjes het 52 uur vol.

De volle 52 uur red je alleen als de actieve ruisonderdrukking (ANC) uit staat. Wil je ANC gebruiken, dan gaat er tien uur van de batterijduur af. Ook moet je de JLab Epic Sport ANC 3 wel af en toe in de case plaatsen, want zonder het oplaaddoosje hebben ze een batterijduur van 12 uur.

Als de oordoppen en het doosje toch leeg zijn, kan je ze opladen met de ingebouwde USB-C-kabel, met je eigen USB-C kabel of met een draadloze oplader.

Bluetooth multipoint

De JLab Epic Sport ANC 3-oordoppen hebben naast ruisonderdrukking ook een transparantiemodus, waardoor je je omgeving goed hoort. Er is ook Bluetooth multipoint aanwezig om snel van apparaat te wisselen. Verder zegt JLab dat de frequenties van de oortjes aanpast zijn aan de voorkeuren van het grootste deel van de mensen.

Bedoeld om mee te sporten

Doordat de oortjes met een haakje om je oren heen zitten, blijven ze goed op hun plaats tijdens bijvoorbeeld hardlopen of fietsen. Ook kunnen ze door hun IP66-rating wel tegen een beetje zweet en regen.

De Epic Sport ANC 3 is binnenkort verkrijgbaar voor 99,99 dollar. De Nederlandse prijs kan iets hoger uitvallen, omdat de voorganger te koop is voor 119,99 euro. 

Lees meer over oordoppen en volg het laatste tech-nieuws met onze app.