©Microsoft

Nieuw Game Pass-abonnement Standard nu beschikbaar, dit kost het

Nieuw Game Pass-abonnement Standard nu beschikbaar, dit kost de opvolger van Game Pass Console

11 september om 12:13

Xbox Game Pass heeft een er een nieuwe abonnements-keuze bij gekregen. Naast Core, PC en Ultimate is er nu ook het Standard-abonnement, waarvan nu de prijs ook eindelijk bekend is.

Onlangs werd al duidelijk dat Xbox Game Pass flink ging veranderen. Het duurste Game Pass Ultimate-abonnement stijgt vanaf morgen in prijs, van 14,99 euro per maand naar 17,99 euro. Maar er is ook een nieuw Standard-abonnement, de spiritueel opvolger van het eerdere Xbox Game Pass Console-abonnement.

Small, medium en large.

Bij het goedkoopste Xbox Core-abonnement krijg je online multiplayer-mogelijkheden, korting op games en een kleine catalogus van 25 games die je zonder bijbetalen kan spelen. Bij Ultimate krijg je een grote catalogus oudere games, en ook de nieuwste games die Microsoft uitbrengt, waaronder Call of Duty. Ook bevat Ultimate een EA Play-lidmaatschap.

Het Standard-abonnement zit tussen Core en Ultimate in. Het biedt alles van Core, toegang tot een grote catalogus oudere games maar dan zonder de nieuwste games en EA Play. Het Game Pass Standard-abonnement kost 12,99 euro per maand en is nu beschikbaar.

Meer Xbox en mis niets met onze Bright-app.