Netflix kondigt opvolger geliefde mobiele game Monument Valley aan

©Monument Valley

Netflix komt met opvolger geliefde app Monument Valley
Vandaag om 21:15
Laatste update: om 21:22

Netflix heeft tijdens Geeked Week flink uitgepakt door trailers, blikken-achter-de-schermen en nieuws te delen over allerlei aankomende films en series, maar ook games kwamen aan bod. Waaronder een nieuwe Monument Valley.

Eerder vertelden we al over Squid Game: seizoen 2 en meer aankondigingen, maar voor gamers is er ook veel te beleven op Netflix. Arcane, de serie gebaseerd op League of Legends, krijgt een tweede en laatste seizoen dat start op 9 november. Netflix deelde een nieuwe trailer:

The Remarkable Life of Ibelin

Ook andere op games gebaseerde animatieseries komen eraan of krijgen een nieuw seizoen, zoals: Devil May Cry, Castlevania en Tomb Raider: The Legend of Lara Croft. Daarnaast verschijnt er op 25 oktober een documentaire over een bijzondere World of Warcraft-fan die op 25 jarige leeftijd overlijdt aan een spierziekte, maar enorme impact blijkt te hebben gemaakt op andere gamers: The Remarkable Life of Ibelin.

Monument Valley 3

Daarnaast komt een project van Netflix en ontwikkelaar CD Projekt Red voor een mysterieus Cyberpunk-project. Ook had Netflix wat te melden over de games op de streamingdienst: je vindt ze onder Games in de Netflix-app. Zo kun je Monument Valley, een grote mobiele gamehit, spelen via Netflix, maar ook komt er een derde Monument Valley aan, exclusief op de streamingdienst.

Er volgen ook Netflix Games van Civilization VI en Street Fighter IV, plus van Rebel Moon, de films met de Nederlandse acteur Michiel Huisman erin.

Lees meer over Netflix en abonneer je op onze nieuwsbrief.