Google TV Streamer wordt uitgeleverd, nog niet in Nederland

©Google

Google TV Streamer wordt uitgeleverd, nog niet in Nederland
Vandaag om 08:11

De Google Chromecast is dood, leve de Google TV Streamer. Google vervangt het succesvolste stuk hardware ooit voor een ander en groter product. Vanuit verschillende hoeken komen signalen dat de eerste leveringen hebben plaatsgevonden.

Alleen in de Verenigde Staten was het mogelijk om dit apparaat via pre-order te reserveren. De rest van de wereld moet gewoon wachten tot het in de winkels ligt. Op Reddit verschijnen verschillende berichten dat dat nu het geval is.

Google TV Streamer 

In verschillende landen worden de eerste Google TV Streamers uitgeleverd. Onder andere in Canada, Engeland en Duitsland zijn de eerste apparaten verkocht. In Duitsland meldt iemand op Reddit is de aankoop gedaan in de Saturn, een zusterwinkel van Mediamarkt.

Met de eerste aankopen komen ook de eerste foto's online. Deze laten goed de ware afmeting van het apparaat zien. 


De afstandsbediening voorzien is bijna even groot als de basis van de Google TV Streamer. Verder zien we de adapter en de USB-A naar USB-C kabel in de doos zitten.

Er zijn nog geen berichten vanuit Nederland dat er leveringen of aankopen hebben plaatsgevonden. Een simpele zoekopdracht bij Mediamarkt en Coolblue leveren niks op. Ook op Bol waar nog wel eens producten van over de grens op verschijnen is het de Google TV Streamer nog niet te vinden.

Lees hier meer over de Chromecast en abonneer je op de nieuwsbrief