©Laifen

Zeg 'ns aaa – Apple-verkoper Amac biedt nu ook een 'hightech tandenborstel'

Zeg 'ns aaa – Apple-verkoper Amac biedt nu ook een 'hightech tandenborstel'

Vandaag om 10:52
Laatste update: om 10:54

Na een appeltje moet je je tanden eigenlijk poetsen en toch hadden we de link tussen Apple-producten en een elektrische tandenborstel niet zo snel gelegd. Amac wel: het biedt voortaan een elektrische tandenborstel aan.

De Apple-reseller Mac voegt de 'hightech tandenborstel' van Laifen toe aan zijn assortiment. Laifen is een Chinees lifestyle-techbedrijf dat ook een Dyson-achtige föhn verkoopt. De Wave-tandenborstel van Laifen die Amac gaat verkopen, wordt gepresenteerd op een manier die ook bij Apple niet zou misstaan. De tandenborstel maakt poetsbewegingen en trilt, maar is vooral strak ontworpen.

De magnetische lader onderop doet denken aan de MagSafe-lader die bij MacBooks wordt geleverd. En via een iPhone-app kun je kiezen uit drie poetsinstellingen en tien niveaus met oscillatie en trilling. De kleurstellingen passen ook in het straatje van Apple: hij wordt geleverd in ABS-plastic uitvoering, maar ook met een behuizing van aluminium, roestvrij staal of titanium uit één stuk.

'Klanten denken dat tandenborstel van Apple is'

Amac verkoopt al een paar jaar producten als slimme weegschalen, hartslag- en bloeddrukmeters. Amac-oprichter en CEO Ed Bindels verwacht in de toekomst meer apparaten gericht op gezondheid aan te gaan bieden. Bindels zag de tandenborstel tijdens elektronicabeurs CES in Las Vegas en was meteen enthousiast. "Het is echt een kwaliteitsproduct. De verpakking, het design, de materialen. Alles is tot in perfectie uitgewerkt", aldus Bindels. "Klanten die de Wave in de winkel zien, denken dat dat het een product is van Apple. Daarom past het ook zo goed bij Amac."

De Laifen Wave is er vanaf 79,95 euro. In aluminium kost 'ie 89,95 euro, in roestvrijstaal 99,95 euro en in titanium 159,95 euro. Borsteltjes kosten 9,95 per drie.

Meer nieuws over gezondheid en mis niets met onze Bright-app.