©Nothing

Nothing brengt inderdaad 'open' oordopjes uit

Nothing brengt inderdaad 'open' oordopjes uit: hebben beugel om oor heen

Vandaag om 17:00

Nothing heeft nieuwe oortjes uitgebracht: de Nothing Ear (open). Er kwamen eerder al geruchten naar buiten over de oortjes van het bedrijf, die een ontwerp hebben waardoor je als drager meer hoort van je omgevingsgeluid. 

De nieuwe oortjes van Nothing zijn niet in-ear, in tegenstelling tot de Nothing Ear die eerder al verschenen. Het open alternatief voor die oortjes komt met een beugel die rust op je oorschelp, zodat je ze goed kunt dragen tijdens bijvoorbeeld het hardlopen.  

Nothing zelf schrijft dat het de oortjes heeft ontworpen met het idee dat ze meer geluid doorlaten. "Of het nu gaat om zingende vogels of het gezoem van de stad, gebruikers kunnen verbonden blijven met hun omgeving zonder dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit', schrijft het bedrijf. De oplaadcase van de oortjes heeft een batterij die de oortjes voor 30 uur van stroom kan voorzien. Met de oortjes zelf kun je volgens het bedrijf zo'n acht uur doen. 

In Nederland te koop voor 149 euro

De Nothing Ear (open) zijn vanaf 1 oktober wereldwijd te koop, ook in Nederland dus. Op dit moment zijn ze al vooruit te bestellen. Ze gaan 149 euro kosten. 

Lees hier meer over Nothing en abonneer je op de nieuwsbrief!