©Samsung

'Dit is de mooiste Samsung ooit'

'Dit is de mooiste Samsung ooit'

9 oktober om 16:48

In deze aflevering een hele verzameling aan opvallend nieuws van de afgelopen week. Zoals Google dat in de VS de Play Store helemaal moet openbreken, maar was ‘ie dat niet al? Geruchten over ringen, heldere foto’s van Mars en een paspoort op je telefoon: moet je dat wel willen?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder in deze aflevering: Hue in augmented reality, SkyShowtime voor meer geld in 4K, WhatsApp dat je contacten-app wil vervangen, een mooi gerucht over de iPhone SE 4 en een vooruitblik op het aanstaande Tesla-event rond zelfrijdende auto's.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Film: The Boy and the Heron staat nu op Netflix. De nieuwste van de legendarische regisseur en animator Hayao Miyazaki, dan weet je eigenlijk al genoeg. Leuk in het Japans maar in het Engels ook weer met een sterrencast, met een geweldige rol van Robert Pattinson. En als je in het Engels kijkt, heb je wel meer oog voor de prachtige animatie.

Wallpapers: macOS Sequoia is beschikbaar voor je Mac en dat heeft echt héle mooie dynamische wallpapers. Geanimeerde bomen, getekende bomen en klassieke Macintosch icoontjes: het ziet er echt prachtig uit. Probeer ze dus!

Anti-tip: Joker: Folie à Deux. De tweede Joker-film stelt niet alleen teleur na het geweldige eerste deel, maar is sowieso een saaie ‘rotfilm’, aldus Bram. Het talent van Phoenix en Gaga ten spijt kun je deze beter overslaan.

Gadget: Rødecaster Video, het beeld-broertje van het apparaat waar we de Bright Podcast mee opnemen. Doet wat de normale Rødecaster doet voor audio: de belangrijkste functies onder een knop, en alles wat ingewikkeld is simpeler maken. Wij gaan hem gebruiken om onze podcast en livestreams te versoepelen, je ziet binnenkort een leuke backstage-video van ons.