©Nothing

Nothing heeft een nieuw idee: de Glow in the Dark Android-smartphone

Nothing heeft een nieuw idee: de Glow in the Dark Android-smartphone

Vandaag om 14:27

Als Nothing iets onder de knie heeft, is het wel het bedenken van opvallende ontwerpen voor smartphones. De Android-maker kijkt achter de schermen naar de mogelijkheid om een Glow in the Dark-telefoon te bouwen. Nostalgie! 

In maart dit jaar vroeg Nothing aan zijn gebruikers om ideeën in te zenden voor een nieuwe versie van de Phone (2a). Gebruikers met het winnende idee zouden met het bedrijf samenwerken om een Community Edition van de Android-smartphone uit te brengen. Inmiddels weten we wie de winnaars zijn, wat we kunnen verwachten en wanneer het bedrijf het introduceert. 

Op 30 oktober kunnen we ons opmaken voor de komst van een Glow in the Dark-versie van de Nothing Phone (2a). Een versie die beschikt over hetzelfde ontwerp als de smartphone die eerder al verscheen, maar door het gebruik van fosforescerend materiaal daadwerkelijk licht geeft in het donker. 

Nothing maakt droom Android-gebruikers werkelijkheid

Hoewel Nothing bekendstaat om zijn opvallende ontwerpen voor Android-smartphones, heeft het bedrijf dit keer dus naar twee gebruikers geluisterd. Kenta Akasaki en Astrid Vanhuyse slaan de handen ineen met het bedrijf om een realiteit te maken van de opvallende smartphone. 

Op de speciale Community Edition-website van Nothing is te zien hoe de twee partijen het toestel vorm hebben gegeven. Van het idee tot de productie en van het verpakken tot aan de marketing: alles komt voorbij. 

Nothing zal de nieuwe Phone 2(a) op 30 oktober om 13:00 uur Nederlandse tijd onthullen.

Lees meer nieuws over Android en mis niets met onze Bright-app.