©Robosen

Deze Buzz Lightyear-robot brengt je jeugd op indrukwekkende wijze tot leven

Deze Buzz Lightyear-robot brengt je jeugd op indrukwekkende wijze tot leven

Vandaag om 15:39

Een Buzz Lightyear-pop die beweegt, praat, loopt en zijn vleugels uitklapt zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Het klinkt als de absolute jeugddroom en Robosen brengt ‘m tot leven.

Drie jaar ontwikkeling, 3000 onderdelen, 75 microchips en 23 kleine motortjes zorgen ervoor dat Buzz Lightyear tot leven komt. Robosen, de partij die bekendstaat om de indrukwekkende Transformers-lijn, heeft het voor elkaar gekregen om onze jeugddroom uit te laten komen. 

Dat mag overigens wel wat kosten, want de Buzz Lightyear is allesbehalve goedkoop. Op dit moment tik je ‘m op de officiële website van het bedrijf voor 599 dollar op de kop. Je leest het goed, dollar. De indrukwekkende robot is niet in Nederland te verkrijgen, maar wie ‘m echt wil hebben kan er zijn best voor doen. 

Maar goed, wat krijg je precies voor die 599 dollar? 

Buzz Lightyear, maar dan in het echt 

Robosen heeft niet zuinig aan gedaan met de functies voor zijn Buzz Lightyear-robot. Het bedrijf heeft de iconische Space Ranger uit Toy Story voorzien van beweegbare ogen, mond en levensechte loopbewegingen. 

Buzz is voorzien van 23 verschillende functies. Denk daarbij aan het uitslaan van zijn vleugels, het activeren van zijn laser of het gebruiken van zijn communicatiesysteem. Daarnaast is hij in staat om 34 stemgestuurde opdrachten uit te voeren, waardoor je dus in feite een gesprek met ‘m voert. 

Uiteraard is ook deze robot van Robosen te programmeren met de bijbehorende app of het webplatform.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met onze Bright-app.