©Notion

Na het veroveren van de notitie-markt, gaat Notion nu je e-mail aanpakken

Na het veroveren van de notitie-markt, gaat Notion nu je e-mail aanpakken

Vandaag om 14:36
Laatste update: om 14:38

Tijdens zijn eerste Make with Notion-gebruikersconferentie, heeft Notion zijn nieuwe app voor e-mail onthuld. De app combineert je e-mail uiteraard met AI.

Notion wil dat we "een nieuwe manier van werken met e-mail omarmen". Daarvoor komt het bedrijf met Notion Mail. De app gebruikt prompts om je e-mails te organiseren, archiveren of schrijven.

Enkele maanden geleden heeft Notion nog Notion Calendar gelanceerd. In een e-mail kun je straks een planningsknop plaatsen, die direct gelinkt wordt met je agenda en beschikbaarheid. Daardoor hoef je in theorie nooit meer heen en weer te mailen om een geschikt moment te vinden. 

Notion Forms

Er is nu nog een wachtlijst voor vroegtijdige toegang tot Notion Mail, maar de e-maildienst komt vroeg 2025 voor iedereen beschikbaar voor iPhone en Android. Je kunt de app dan in eerste instantie alleen koppelen aan je Gmail.

Ook Notion zelf krijgt wat nieuwe opties. Met Notion Forms kun je informatie verzamelen, en het is mogelijk om de lay-outs in Notion meer te personaliseren.

Lees meer over e-mail, of schrijf je in voor de Bright Nieuwsbrief.