Deze geinige gadget verandert je Apple Watch in een iPod

©Tinypod

Deze geinige gadget verandert je Apple Watch in een iPod
17 juli om 22:14
Laatste update: 17 juli om 22:19

Denk je met warme gevoelens terug aan de iPod? Dan is de nieuwe TinyPod-gadget misschien wel interessant. Het apparaatje verandert je Apple Watch namelijk in iets dat lijkt op de vintage MP3-speler.

De TinyPod is eigenlijk niets meer dan een case voor je Apple-smartwatch, maar afhankelijk van de versie die je koopt is er een leuke extra functie aanwezig. Koop je namelijk de versie van 79 dollar, dan zit er een wieltje in waarmee je de kroon van de Apple Watch draait. Een beetje zoals bij een echte iPod, dus.

De goedkopere uitvoering van 29 dollar heeft die functie niet, maar op die plek zit een gat waardoor je de kroon wel gewoon kunt draaien.

Minder op je iPhone?

Het bedrijf achter de TinyPod zet de gadget in de markt als een optie om je smartphone even weg te leggen, terwijl je wel up-to-date blijft met je WhatsApp-berichten of e-mails. Zulke snufjes met allerlei minimalistische beloftes zie je natuurlijk vaker, maar kijkend naar het kleine scherm zou de TinyPod zomaar eens een gadget kunnen zijn die van je smartwatch daadwerkelijk een 'smartphone in het klein' maakt.

Laat je iPhone dus thuis en neem je in een TinyPod gehulde smartwatch mee tijdens het wandelen, zodat je wel toegang hebt tot essentiële apps én muziek kunt luisteren. Als je dat lekker vindt klinken, kun je de TinyPod al bestellen. Volgens de productpagina komt de gadget dit najaar uit.

Lees meer nieuws over gadgets en mis niets met onze nieuwe app.