©Unsplash

'One UI 7 gelekt: je Samsung-smartphone krijgt een fris nieuw uiterlijk'

'One UI 7 gelekt: je Samsung-smartphone krijgt een fris nieuw uiterlijk'

2 augustus om 13:50
Laatste update: 2 augustus om 18:17

Waar de eerste bètaversie van One UI 7 blijft is niet duidelijk, maar inmiddels is er wel veel gelekt. Deze vernieuwingen komen naar je Samsung-smartphone.

De betrouwbare lekker Ice Universe heeft een flinke lijst met de vernieuwingen van One UI 7 op Weibo geplaatst. De nieuwste update voor het Android-laagje van Samsung moet het besturingssysteem vooral een frisse make-over geven. Zo krijgen een hoop icoontjes een nieuw uiterlijk.

Nieuwe interfaces en widgets

Ook worden er compleet nieuwe interfaces geïntroduceerd, voor de camera en om een nieuwe achtergrond in te stellen. Ook zien acties er anders uit, zoals het ontgrendelen van je toestel, het openen van een app of het ontvangen van een notificatie. Zelfs het batterij-icoontje oogt anders.

Bovendien worden er stapels nieuwe widgets toegevoegd, ook voor je lockscreen. Tevens is het mogelijk om grote mapjes te plaatsen.

Release

De release van de allereerste bètaversie van One UI 7 werd al verwacht, maar lijkt door Samsung uitgesteld te zijn. Waarschijnlijk zal deze later deze maand verschijnen.

Lees meer over Samsung, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.