Sonos brengt zijn oude app toch niet terug - en daar baalt de CEO ook van

© Sonos

Sonos heeft slecht nieuws over de terugkeer van de oude app

Slecht nieuws voor gebruikers van Sonos die hoopten op de terugkeer van de oude app van het speakermerk. Sonos-topman Patrick Spence heeft gezegd dat de oude S2-app niet opnieuw zal worden uitgebracht.

Het uitbrengen van de oude Sonos S2-app werd volgens Spence 'tot voor kort' gezien als een oplossing voor gebruikers die nog altijd problemen ondervinden met de nieuwe app. Maar op Reddit reageert de Sonos-ceo nu dat na het testen van die mogelijkheid bleek dat het uitbrengen van de oude app de problemen alleen maar zou verergeren.

"In de maanden sinds de lancering van de nieuwe mobiele app hebben we de software die op onze speakers en in de cloud draait geüpdatet tot het punt waarop de S2-app nu minder betrouwbaar en stabiel is dan voorheen", aldus Spence. "Na uitgebreide tests zijn we tot de conclusie gekomen dat het opnieuw uitbrengen van S2 de problemen erger zou maken, niet beter. Ik weet zeker dat dit teleurstellend is. Het was teleurstellend voor mij."

Problemen met de nieuwe Sonos-app

Sonos kwam in mei met zijn nieuwe app en die is door gebruikers heel slecht ontvangen. In de nieuwe app ontbraken een aantal veelgebruikte functies. Ook klagen gebruikers al maanden over de vele bugs in de app. 

Spence bood een paar weken geleden zijn excuses aan en beloofde dat het bedrijf zich de komende tijd volledig stort op het verbeteren van de app. Daardoor wordt de lancering van twee nieuwe Sonos-producten uitgesteld.

Lees meer over Sonos en mis niets met onze nieuwsbrief.