Ring vernieuwt populaire videodeurbel: hogere resolutie, groter zichtveld, zelfde prijs

©Ring

Ring vernieuwt populaire videodeurbel: hogere resolutie, groter zichtveld, zelfde
21 augustus om 16:50

Ring heet zijn populairste videodeurbel vernieuwd. Het instapmodel op batterijen heeft nu een hogere resolutie, een groter gezichtsveld en gaat langer meer op een lading, allemaal voor dezelfde prijs.

De nieuwe Battery Video Doorbell van Ring heeft een resolutie van 1440 x 1440 pixels, waar het vorige model 1080p-beeld gaf. Ook heb je nu 150 graden zicht, zowel horizontaal als nu ook verticaal. Je ziet dan van top tot teen wie er aanbelt. Zo zie je kinderen sneller, maar bijvoorbeeld ook mensen die juist proberen om buiten het gezichtsveld te gaan staan.

De installatie belooft nog steeds slechts zo'n vijf minuten te duren, zolang je de Ring-deurbel op batterijen gebruikt. Het is ook mogelijk om de bel vaste bedrading worden aangesloten op een bestaand deurbelsysteem of transformator. De batterij in dit nieuwe model gaat volgens Ring tot 23 procent langer mee. Het vorige model was goed voor zo'n 1000 activeringen op één lading. Opladen gaat nu met usb-c, in plaats van micro-usb.

Standaardfuncties, extra's in een abonnement

Standaard kan je ook met de nieuwe Ring-videodeurbel zien wie er aanbelt, en met diegene praten. Ook kan je natuurlijk de detectiezone aanpassen, zodat je alleen filmt en meldingen krijgt van een relevant gebied. Extra functies zitten in het Ring Protect-abonnement van 3,99 euro per maand. Dan kun je ook beelden opnemen en opslaan, meldingen krijgen als personen of pakketten worden gezien en krijg je uitgebreidere meldingen.

De vernieuwde Ring Battery Video Doorbell is er in zilver/zwart of helemaal zwart en is vanaf vandaag te bestellen voor 99,99 euro, bij Ring of Amazon. De deurbellen worden vanaf 4 september verzonden.

Meer smart home en mis niets met onze Bright-app.