Nieuwe Apple Watch SE en Ultra 3: wanneer worden ze verwacht?

© Apple

Nieuwe Apple Watch SE en Ultra 3 laten nog op zich wachten
10 september om 21:02
Laatste update: 10 september om 21:25

Wie hoopte op een nieuwe Apple Watch SE of Ultra 3 tijdens het Apple-event maandagavond, kwam bedrogen uit. Volgens de bekende analist Ming-Chi Kuo moet je nog even geduld hebben: deze nieuwe Apple Watch-modellen staan voor 2025 op de planning.

Kuo, die bekend staat om zijn accurate voorspellingen over Apple-producten, had al eerder aangegeven dat er dit jaar geen nieuwe Apple Watch Ultra zou komen. Hij bleek gelijk te hebben: Apple kondigde maandagavond alleen een nieuwe kleur aan voor de bestaande Ultra 2.

Maar wanneer kunnen we dan wel deze nieuwe Watches verwachten? Volgens Kuo zullen zowel de Apple Watch Ultra 3 als een vernieuwde SE-versie volgend jaar verschijnen. Exacte data zijn nog niet bekend, maar er zijn verschillende mogelijkheden.

Wachten tot volgend jaar

Meestal lanceert Apple zijn nieuwe smartwatches in september, samen met de nieuwste iPhone. Dat zou betekenen dat we nog een jaar moeten wachten. Er doen echter ook geruchten de ronde over een mogelijke lancering in het voorjaar, vooral voor de Apple Watch SE. Dit zou samenvallen met de verwachte release van de iPhone SE 4.

Voor wie niet kan wachten: Apple heeft wel de nieuwe Apple Watch Series 10 aangekondigd tijdens het evenement. En voor liefhebbers van de Ultra is er een nieuwe afwerking in satijnzwart beschikbaar voor het huidige Ultra 2-model.

Kijk ook onze eerste indruk van de iPhone 16 en Apple Watch Series 10

Volg meer nieuws over Apple en mis niets met onze Bright-app.