Elektrische auto kiezen? Kom komend weekend naar Zandvoort

©EV Experience

Elektrische auto kiezen? Kom komend weekend naar Zandvoort

Komende donderdag, vrijdag en zaterdag is er de EV Experience op Zandvoort. Wil je een elektrische auto kopen? Of zit je op de wip? Dan is dit de mogelijkheid om aan bijna elk model te snuffelen dat in Nederland te koop is. 

De EV Experience in Zandvoort begint donderdag en vrijdag met twee dagen voor de zakelijk geïnteresseerde en zaterdag is het familiedag. Op Circuit Zandvoort kun je met één bezoek een stuk wijzer worden als het gaat om alles rondom elektrische mobiliteit. Van laadpalen tot autonoom rijden, van je auto als thuisbatterij tot zelf achter het stuur met een nieuwe elektrische bolide. 

Het pitgebouw van bijna 4.000 m2 staat vol met recente innovaties en accessoires rondom de elektrische auto. Voor de liefhebber zijn er workshops en kennissessies met experts uit de industrie. 

Tijdens de EV Experience zijn er meer dan 150 exposanten, waaronder 42 automerken en 7 truckmerken. Een aantal nieuwe elektrische auto's worden voor het eerst in Nederland getoond. 

Buitenkansje

“Het evenement biedt dé kans om een kijkje te nemen in de toekomst van emissievrije mobiliteit en de nieuwste innovaties te ontdekken. Bovendien bieden we de gelegenheid om op één locatie met verschillende modellen te rijden op het iconische circuit. Samen met allerlei inspirerende kennissessies en activiteiten voor autoliefhebbers is de EV Experience niet alleen een evenement waar heel veel te zien is, maar waar je ook heel veel zélf kunt ervaren", zegt oprichter Maarten Pompen. 

Mocht je een nieuwe elektrische auto willen kopen, nu of de komende jaren, dan is dit de ideale plek om auto's van dichtbij te zien en te rijden op het circuit. 

Kaarten koop je op evexperience.nl.

Meer elektrisch rijden en mis niets met onze Bright-app.