© Samsung

Samsung Galaxy Ring kan nu alweer op pittige concurrentie rekenen

Samsung Galaxy Ring kan nu alweer op pittige concurrentie rekenen

Vandaag om 12:19

Oura CEO Tom Hale heeft in een interview met Bloomberg laten weten zich niet druk te maken over de Galaxy Ring van Samsung. Hoewel hij toekomstige producten niet wilde bespreken in het interview, denken verschillende bronnen precies te weten waarom de CEO zich niet zo druk maakt.

De kans is groot dat Oura deze maand de Ring 4 introduceert. Bloomberg weet aan de hand van verschillende bronnen, die bekend zijn met de zaak, al aardig wat de plannen voor de slimme ring zijn. Met een verbeterde accuduur, een dunner ontwerp en meer nauwkeurige trackingmogelijkheden heeft het bedrijf al rap een antwoord op de Samsung Galaxy Ring. 

Hoewel het Zuid-Koreaanse bedrijf zich pas sinds deze zomer in de markt voor slimme ringen bevindt, weet het Oura, dat er al elf jaar in opereert, redelijk bij te benen. Zo wijzen verschillende tests uit dat Samsung het op gebied van ontwerp en accuduur stiekem al wat beter doet dan Oura met zijn Ring 3. 

Oura-CEO maakt zich geen zorgen

Volgens Tom Hale, CEO van Oura, is dat overigens weinig reden tot paniek. “Ze mikken op iets waar wij twee jaar geleden al waren”, laat hij tijdens het interview weten. Opvallend genoeg wordt de aankomende Ring 4 door Bloomberg toch een van de grootste upgrades tot nu toe genoemd. 

Hoewel ontwerp en accuduur twee grote factoren zijn, is de verbeterde accuratie in het tracken van activiteiten een zeer prettige upgrade. Het zal er in ieder geval voor zorgen dat Samsung weet waar het zijn pijlen op kan richten voor de volgende Galaxy Ring.

Lees meer nieuws over Samsung en mis niets met onze nieuwsbrief.

Lees meer over:

Deel via