©Signify

Philips Hue laat met AR zien hoe die nieuwe lamp in je huis staat

Philips Hue laat met AR zien hoe die nieuwe lamp in je huis staat

Vandaag om 17:20

Philips Hue heeft nieuwe functies toegevoegd aan zijn app. Een van de functies zorgt ervoor dat je met AR een lamp in huis kunt testen voordat je hem daadwerkelijk aanschaft.

In de Explore-tab in de Hue-app hebben gebruikers nu de mogelijkheid om twaalf verschillende lampen uit te proberen. Het interessante aan de functie is dat je niet alleen kunt zien hoe de lamp in de desbetreffende kamer staat, maar ook hoe het licht eruit ziet. Gebruikers kunnen verschillende scenes, effecten en kleuren proberen.

Daarnaast is het niet alleen mogelijk om te zien hoe de lamp er op het desbetreffende moment van de dag eruit ziet, maar ook op andere momenten. De Philips Hue-app bootst daglicht of de kamer 's avonds na. 

Goed om te weten is dat de functie alleen te gebruiken is wanneer je een iPhone Pro of een iPad Pro hebt die beschikt over een LiDAR-sensor.

Niet storen-functie in Philips Hue-app

De update voor de Philips Hue-app introduceert ook een Niet storen-functie. Deze zorgt ervoor dat bewegingssensoren en beveiligingscamera’s alleen actief zijn wa

Verder zorgt de update ervoor dat Hue-schakelaars geprogrammeerd kunnen worden. Het is mogelijk om een timer te starten of stoppen, lichten aan te zetten of scènes te activeren via de knoppen.  

Lees meer nieuws over Smart Home en mis niets met onze nieuwsbrief.