©Nintendo

Nintendo onthult nieuwe wekker Alarmo

Nintendo onthult nieuwe hardware, maar niet waar je op hoopt

9 oktober om 16:34

Helaas is er nog geen nieuws over de Switch 2, want de nieuwste hardware van Nintendo heet Alarmo en is een wekker om te ontwaken met muziek uit je favoriete games.

Met onder andere deuntjes uit Super Mario Odyssey, The Legend Zelda: Breath of the Wild en Splatoon 3 moet je elke ochtend geïnspireerd wakker worden. Toch blijft het daar niet bij, want de wekker houdt ook je beweging in de gaten.

Blijf je na het klinken van het alarm nog liggen, dan laat de wekker steeds meer gamegeluiden horen. Denk aan het geluid van de muntjes uit Super Mario Odyssey, of het geschiet van paintballgeweren uit Splatoon 3. Ziet de wekker dat je uit bed stapt, dan klinkt er een fanfare en stopt het alarm automatisch.

De wekker kan ook rustige slaapgeluiden maken voor als je 's avonds in bed stapt, om je tot rust te brengen. Ook houdt de wekker automatisch bij wanneer je hebt geslapen en hoeveel je toen bewoog.

Alleen met abonnement

Je kunt uit 35 verschillende wekscènes kiezen en door de wekker met het internet te verbinden, kun je later gratis meer opties downloaden.

De wekker is aanvankelijk alleen te koop met een Nintendo Switch Online-abonnement, tot midden januari 2025. Alarmo kost 99,99 euro.

Lees meer over Nintendo, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.