©Apple TV+

Apple TV+ komt naar Amazon Prime Video (maar…)

Apple TV+ komt naar Amazon Prime Video (maar…)

Vandaag om 09:30

Apple TV+ weet met zijn films en series op bijna alle vlakken te scoren, maar qua gebruikersaantallen kan de streamingdienst nog wel een boost gebruiken. Amazon Prime Video is de partij die daarvoor moet zorgen.

Vanaf eind deze maand wordt Apple TV+ ook via Amazon Prime Video aangeboden. Net als SkyShowtime, Discovery+ en Fear is het mogelijk om een abonnement voor deze streamingdienst bij het platform af te sluiten.

Dat zorgt niet alleen voor een overzichtelijke rekening, maar ook voor een overzichtelijk aanbod. Door abonnees verschillende abonnementen af te laten sluiten via Prime Video, zet Amazon alle beschikbare content op een centrale plek.

Prijs Apple TV+ hetzelfde via Amazon Prime Video

Apple TV+ heeft een aanbod met hoogwaardige films en series. De streamingdienst viel regelmatig in de prijzen vanwege het succes van bepaalde titels en kan ook online op goede beoordelingen rekenen.

Wat de streamingdienst speciaal maakt is dat het aanbod bestaat uit exclusief geproduceerde films en series. Je kunt de titels dus nergens anders bekijken. Bekende titels als Breaking Bad, Game of Thrones of Lost zal je er dus nooit kunnen vinden.

Een abonnement op Apple TV+ kost je in Nederland 9,99 euro per maand. Dat zal ook de prijs zijn die Amazon Prime Video voor de dienst hanteert.

Geen bericht over Nederland

Dat is overigens wel een verwachting, gezien de Amerikaanse prijs hetzelfde blijft bij Amazon Prime Video. Een Europese prijs wordt niet gegeven, omdat een abonnement op Apple TV+ voorlopig alleen in de Verenigde Staten is af te sluiten via Prime Video.

Het is nog niet bekend of abonnees hun huidige abonnement op Apple TV+ ook kunnen koppelen aan Amazon Prime Video.

Lees meer nieuws over streamingdiensten en mis niets met onze nieuwsbrief.