OnePlus komt binnenkort met meer informatie over OxygenOS 15 en AI

©OnePlus

OnePlus komt binnenkort met meer informatie over OxygenOS 15 en AI
Vandaag om 14:45

OnePlus heeft een evenement aangekondigd voor zijn Android 15-update. In de vorm van OxygenOS 15 zal het zijn eigen versie van het besturingssysteem uitrollen. Daarbij kondigt het bedrijf ook nieuwe AI-functies aan.

Volgende week donderdag gaat OnePlus je alles vertellen over OxygenOS 15, zijn eigen versie van Android 15. Met de tagline Speed meets AI zal het nieuwe besturingssysteem online uit de doeken worden gedaan. 

Dat besturingssysteem is niet alleen voorzien van een vernieuwd ontwerp, maar draagt ook de nodige AI-functies met zich mee. Dat is het bericht dat OnePlus bij de aankondiging van het evenement laat weten. Wat dat precies inhoudt weten we dus pas op 24 oktober. 

Deze Android-merken gaan ook aan de slag

Waar Samsung nog even op zich laat wachten, zijn er naast OnePlus nog andere fabrikanten die hun eigen sausje over Android 15 gieten. Motorola, Xiaomi en Honor zijn al bezig met de ontwikkeling van hun nieuwe besturingssystemen. 

Oppo deelde vannacht ook de eerste beelden van zijn invulling van Android 15. Die software heeft qua uiterlijk in ieder geval heel erg veel weg van de iOS 18-update van Apple. In dit artikel vertellen we je daar meer over.

Lees meer nieuws over Android en mis niets met onze Bright-app.