Heerlijk: een tafel vol met gadgets

©Dyson, ReMarkable, Google

Heerlijk: een tafel vol met gadgets
Vandaag om 19:25
Laatste update: om 19:25

We kunnen niet om het fatbike-nieuws van deze week heen, maar in deze podcast doen we vooral wat we het allerleukst vinden: de nieuwste gadgets bespreken die we geprobeerd hebben. Met onder andere de Google TV Streamer en de nieuwe koptelefoon van Dyson.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

De Tweede Kamer heeft gestemd over de fatbike, en dat bespreken we natuurlijk met onze eigen fatbike-kenner Bram van Dijk. Maar liever nog hebben we het over koptelefoons, slimme ringen, digitale notitieboeken, horloges en tv-regelaars. Dus dat doen we, met natuurlijk aandacht voor de opvolger van de Chromecast, de Google TV Streamer.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Breinstein maakt jouw organisatie of bedrijf klaar voor de toekomst, door je te koppelen aan de beste nieuwe, frisse IT-professionals. Ook biedt Breinstein op dat gebied traineeships aan: werken terwijl je bijleert bij de beste bedrijven, die weer profiteren van jouw kunde. Meer op Breinstein.nl.

Tips uit deze aflevering:

AI-tool: Google Gemini Notebook LLM. Bram vindt Gemini sowieso trefzekerder dan Google de laatste tijd. En zelfs de automatische podcast-functie van Notebook LLM is geen gimmick, maar echt handig. Met AI zet die lange teksten om tot een podcast met twee personen, waardoor je veel makkelijker door zo'n tekst heen komt.

Artikel: Bright bezocht het nieuwe Nintendo Museum. Onze redacteur Bastiaan Vroegop mocht als eerste Nederlander een kijkje nemen in het Nintendo Museum in Nintendo-thuisstad Kioto. En via Bastiaan kunnen wij ook meegenieten, en krijg je meteen antwoord op de vraag: is dit een retourtje Kioto waard?

App: Bandbreite. Een heerlijke app voor verzamelaars van Apple Watch bandjes. Alleen voor iOS uiteraard, net als de Watch zelf. Alles staat er in, alle 813 bandjes die sinds 2015 zijn verschenen inclusief productcodes en afbeeldingen. Je kunt je eigen verzameling toevoegen, een verlanglijst aanmaken, een logboek bijhouden welke band je op welke dag draagt. Ze hebben allerlei leuke of handige lijsten gemaakt, zoals de collecties van 2024, thema-collecties zoals Pride en zelfs gecureerde lijsten zoals de Band of the Year. Een gratis app bovendien.

Bright fatbike livestream: Bright houdt maandag 30 september een livestream rond de vraag: hoe moet het verder met de fatbike? Kijk mee vanaf 19:30 op ons YouTube-kanaal!