Samsung Galaxy S25 Ultra gaat op deze manier de iPhone 16 Pro Max volgen

©Unsplash

Samsung Galaxy S25 Ultra gaat op deze manier de iPhone 16 Pro Max volgen
9 oktober om 14:32

Samsung is druk bezig met de productie van de Galaxy S25-serie, die begin volgend jaar verschijnt. Tijdens zo’n productie lekt doorgaans veel informatie en dat is ook nu het geval. De beeldschermen van het nieuwe vlaggenschip zien nu al het daglicht.

Apple kondigde begin vorige maand dunnere schermranden aan voor de iPhone 16 Pro en Pro Max, waardoor het grootste model niet langer over een 6,7-inch maar een 6,9-inch beeldscherm beschikt. De Samsung Galaxy S25 Ultra lijkt dezelfde tactiek te gebruiken. 

Ice Universe, een betrouwbare bron op Android-gebied en die de foto’s online heeft gepubliceerd, liet eerder al weten dat de Samsung Galaxy S25 Ultra dunnere schermranden zou krijgen. Het gaat om 0,2 millimeter verschil, waardoor er een beeldscherm van 6,9-inch overblijft. 

Samsung doet voorzichtig met de Galaxy S25

De Samsung Galaxy S25-serie ziet er qua ontwerp niet heel veel anders uit dan de huidige line-up, die op zijn beurt hetzelfde oogt als de Galaxy S23-serie (2023) en de Galaxy S22-serie (2022). 

Daardoor lijkt de vernieuwing zich voornamelijk onder de motorkap te bevinden. Er gaan geruchten over het gebruik van zowel een Snapdragon 8 Gen 4-chip als een Exynos 2500-chip. Alleen lijkt Samsung met de productie van die laatste tegen problemen te lopen, waardoor de kans aanwezig is dat de chip van Qualcomm wereldwijd gebruikt wordt.

Lees hier meer nieuws over Samsung en mis niets met onze nieuwsbrief.