©Unsplash

Samsung brengt Galaxy S25 Ultra volgens gerucht uit in 4 kleuren

Gerucht: Samsung brengt de S25 Ultra sowieso in deze vier kleuren uit

20 oktober om 18:53

De Samsung Galaxy S25 Ultra, die in januari naar verwachting gaat verschijnen, komt beschikbaar in vier kleuren. Dat is in ieder geval wat blijkt uit nieuwe geruchten van een doorgaans betrouwbare bron op Samsung-gebied. 

Ice Universe schrijft op X dat de S25 Ultra er waarschijnlijk komt in het zwart, groen, blauw en titanium. De voorganger van de S25 Ultra, die S24 Ultra, was er ook in het zwart en in een titaniumkleurige variant. Een groene en blauwe variant van die telefoon is er echter niet. 

Volgens Android Authority krijgt de S25 Ultra meerdere noemenswaardige hardwareverbeteringen en een nieuw ontwerp. Mogelijk zou het toestel de nieuwe Snapdragon 8 Gen 4-chip krijgen, met 16 GB aan werkgeheugen. Daarnaast lijkt ook een 50 megapixel ultra wide-camera aanstaande. Op upgrades van de batterij hoeven we volgens de site niet te rekenen. 

Mogelijk nog meer kleuren

Mogelijk komt de S25 Ultra in nog meer kleuren uit dan de vier die nu genoemd zijn. Die kleuren zouden alleen via de Samsung-website in bepaalde markten bschikbaar komen. Niet bekend is of Nederland daarbij zit. 

Lees meer over Samsung en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.