Deze portemonnee raak je nooit meer kwijt

©ESR

Deze portemonnee raak je nooit kwijt
23 augustus om 13:39

Op Kickstarter is een normaal ogende portemonnee een groot succes, omdat het de eerste portemonnee is met ongebouwde Find Me. Daardoor raak je het ding nooit meer kwijt.

Hoewel er natuurlijk bluetoothtrackers verkrijgbaar zijn in de vorm van een dikke creditcard, kan die makkelijk verwijderd worden als iemand je portemonnee te pakken krijgt. De Geo Wallet van ESR is de eerste portemonnee met ingebouwde Find My, zodat je die met je iPhone altijd weer terugvindt.

Dat is niet alleen handig als je portemonee gestolen wordt, want de functie kan ook worden gebruikt als je het ding thuis kwijt bent. Met een druk op de knop maakt je portemonnee een geluid, of je kunt via je iPhone zoeken zoals je ook op jacht gaat naar missende AirPods.

De Find My-module die in de portemonnee is verwerkt, is een stuk dunner dan bijvoorbeeld een AirTag. Daardoor is de hele portemonnee niet dikker dan 15 milimeter. Met een meegeleverde kabel kan de module worden opgeladen en gaat de accu weer vijf maanden mee.

Kickstarter

Dat er vraag is naar een dergelijk product, blijkt wel uit het succes dat de Geo Wallet op Kickstarter heeft. Met nog een week te gaan, heeft ESR al meer dan 160.000 euro opgehaald. Het bedrijf had een doel ingesteld van 11.528 euro.

Lees meer over gadgets, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.